Pályán kívül

Mike Tyson a színpadon csinálja a műsort

A nehézsúlyú bokszlegenda egyszemélyes show-val lép színpadra Las Vegasban, sőt a Broadwayn és a londoni West Enden is "haknizhat".

A híres-hírhedt exsportoló, aki “fülleharapási” botrányával és nemi erőszakért kapott ítéletével került a bulvárlapok címoldalára, most hat napig lesz látható április 13. és 18. között a kaszinók városában.

A hírek szerint a 45 éves sportoló már javában próbálja Mike Tyson: Undisputed Truth, Live on Stage (Mike Tyson: a kétségbevonhatatlan igazság – élőben a színpadon) című estjét, amelyet Las Vegas híres MGM kaszinókomplexum Hollywood színházában láthat a közönség.

Mike Tyson elmondta, nem tudja még, hogy mit fog mesélni az életéről, amelyben börtönbüntetés, háromszoros kábítószer-rehabilitáció, két tönkrement házasság és egy gyermekének halála is szerepelt.


“Tudom, hogy most mit gondolnak: ‘mi a fenét akar ez?!’. És az igazat megvallva magam is ezen gondolkodom”
– mondta a USA Today című bulvárlapnak. Hozzátette: “Az élet nagyszerű. Nincs okom panaszra. Befutottam a teljes kört. Ahogy talán emlékeznek, az a fickó vagyok, aki harminc másodpercen belül kiüti az ellenfelét. El akarom mondani a történetemet, így talán jobban meg fognak érteni engem.”

Az életrajzi est társszerzője Tyson felesége, Kiki és Randy Johnson hollywoodi színműíró-rendező, aki szerint a show világszerte érdeklődésre tarthat számot.

“Remélem, meghívnak a Broadwayre és a londoni West Endre. Azt hiszem, a világ bármely valódi színházában megálljuk a helyünket” – mondta, hozzátéve, hogy szerinte Tyson született színpadi személyiség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik