Pályán kívül

Gyilkosság a bokszoló 300 fős buliján

Herbie Hide volt profi ökölvívó világbajnok egyelőre tanúként segíti a rendőrség munkáját, miután tegnap éjjel leszúrtak egy férfit a házában.

A WBO egykori nehézsúlyú bajnokának kastélyában vasárnap éjszaka halálra késeltek egy húsz év körüli férfit. A sportoló egyik barátja tartott bulit közel háromszáz vendégnek.

A rendőrséget hajnalban egy férfi hívta fel azzal, hogy leszúrtak valakit a Herbie Hide házában. A rendőrök néhány perc múlva a helyszínre érkeztek, de addigra legalább kétszáz vendég meglépett. Az ottmaradtak vallomásai alapján igyekeznek megtalálni a tettest, ami nem könnyű, mert a buli igencsak féktelenre sikeredett és mindenki részeg volt.

Hide-nak korántsem hiányzott ez a balhé, hiszen már sokszor összetűzésbe került a hatóságokkal. A bokszolót 1998-ban nemi erőszakkal vádolták, ami alól végül felmentették.

2001-ben azonban elítélték súlyos testi sértésért, majd 2005-ben tetemes pénzbírságot kapott fegyverrel való visszaélés miatt. 2008-ban ismét bírság fizetésére kötelezték, de mivel Hide legombolta a közel két millió forintnyi összeget, megúszta az újabb börtönt. Így nem csoda, ha a sportoló mindenben igyekszik segíteni a rendőrség munkáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik