Pályán kívül

Sarapovát legyőzte teniszben egy golfozó

Caroline Wozniacki fiúja, a világ jelenlegi leghíresebb golfozója, Rory McIlroy móresre tanította a teniszpályán Marija Sarapovát.

Caroline Wozniacki és Maria Sarapova a hét elején New Yorkban, a Madison Square Gardenben bemutató mérkőzést játszott. McIlroy, Wozniacki barátja a második szett végén barátnője kérésére lépett pályára.

A nézőtéren ülő golfozó eleinte habozott, aztán nem tétovázott tovább. Már ekkor remek hangulat uralkodott az arénában, amit McIlroy csak fokozott. A teniszlabdát golflabdának, a teniszütőt pedig golfütőnek használva szórakoztatta a nézőket egy pár másodpercig, majd jöhetett az igazi tenisz.

Néhány ütés után McIlroy labdája jóval az alapvonalon túlra szállt volna, de Sarapova megmentette. A WTA-világranglista másodikja beérte a kifelé repülő lasztit, majd pályán kívülre ütötte azt. A golfozó örülhetett tehát a pontnak, de nem sokat teketóriázott, visszaszaladt páholyába. Jól tudta, hogy a csúcson kell abbahagyni…

McIlroy és Sarapova labdamenete:

A 22 éves játékos a golfosok világranglistájának élére került, miután vasárnap megnyerte a floridai Honda Classic tornát. „Teniszkarrierje” kezdete után elmondta, hogy jó volt egy kicsit nem a golfra koncentrálni. McIlroy humorizált is egyet, szerinte körülbelül két év múlva éri majd utol játéktudásban barátnőjét.

Wozniackit arról faggatták, hogy Sarapova „elnáspángolásáért” meglepte-e csokival, vagy virággal jövendőbelijét. Mosolyogva válaszolt a riportereknek: „Nem szeretném, hogy elbízza magát, úgyhogy a válaszom nem.”
A programot a Roddick-Federer meccs zárta. A svájci 7-6; 7-5-ös vereséget szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik