Pályán kívül

A bírók a Realnak fújtak?

A királyi gárda vasárnapi győzelme után vesztes Rayo Vallecano csatára mélységesen elítélte a játékvezetést.

A spanyol bajnokság vasárnapi fordulójában a Rayo Vallecano szoros meccsen kapott ki a Real Madridtól. A fővárosi derbit ezúttal 1:0-ra nyerte a királyi gárda, ám a vesztes csapat ezúttal hangot adott a véleményének. A Vallecano csatára Francisco Luna Medina konkrétan kijelentette, hogy a bíró végig a Real Madridnak fújt.

A mérkőzés összefoglalója:

Piti becenévre hallgató támadó hozzátette, mindenkinek elege van abból, hogy a játékvezetők betojnak, ha egy Real Madrid játékost kell megbüntetni. Medina azt is nehezményezte, ha próbáltak a bíróval beszélni az elzárkózott vagy sárga lapot adott szövegelésért. A Real játékosainak, akik hasonló módon folyamatosan nyomás alatt tartották a játékvezetőt pedig nem szólt egy szót sem. A Vallecano támadója szerint a Primera Divisionban kézzel tapintható, hogy a kis csapatokkal szemben előnyben részesítik a nagyobb klubokat.

Piti kiemelte Pepe játékát is, akinek a durvaságait semmilyen formában nem szankcionálta a spori. A focista szerint ugyanez érvényes a Barcelonára is, akikkel szintén mindig kivételezik a játékvezető. Az említett klubok egyelőre nem reagáltak Francisco Luna Medina nyilakozatára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik