Pályán kívül

Újra együtt Hamilton és Nicole?

A Forma 1-es pilóta és az énekesnő Monacoban romantikázott a hétvégén.

Lewis Hamilton nem törődik a régi mondással miszerint csak a töltött káposzta jó felmelegítve. A hétvégén ugyanis Monacoban látták ex-barátnőjével, Nicole Scherzingerrel, akivel tavaly októberben szakított. A párocska néhány napig az egyik legdrágább ötcsillagos szálloda vendégszeretetét élvezte. A hotel alkalmazottjai a The Sunnak elmondták, hogy Lewis és Nicole a nap legnagyobb részét a luxuslakosztályban töltötték, ugyanis tartottak a lesifotósoktól.

Amikor néha óvatosan kimerészkedtek, összebújva boldogan andalogtak. A pár három év szerelem után tavaly októberben szakított, ám azóta is világosan látszik, hogy még mindig odavannak egymásért. Azt nem tudni, hogy ezúttal komolyan gondolják-e a békülést.

Egy biztos, Lewis nagyon tud bánni a nőkkel, mert teljesen levette a lábáról Nicole-t azzal, hogy a magángépével repítette vissza őt Dublinba, ahol az énekesnő fergeteges koncert adott.A fellépésre Hamilton is ellátogatott és a színpad mögül nézte kedvesét. Élményeit a Twitteren meg is osztotta a rajongóival. A pár egyelőre nem erősítette meg, hogy kibékült volna, bár ezekben a körökben ez a világon semmit sem jelent.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik