Pályán kívül

Pepe pápá!

Számos sárgalap, kiállítás, büntetés, eltiltás és pszichológiai kezelés után sem tud normálisan viselkedni a Real Madrid futballistája.

Kapcsolódó cikkek

Tegnap eset újabb El Clasicónak örülhettek a minőségi foci kedvelői és persze a kis családom is. Azt külön értékeltem, hogy ezek a kedves spanyolok megvárták, amíg vége lesz a Kézilabda EB-n a Magyarország-Spanyolország meccsnek. (mert hát mi másért kezdődött volna ennyire későn) Ott ikszeltünk, de erre a következő részben térnék ki.

Nos! El Clásico. A Király-Kupa soron lévő összecsapásán a Real Madrid fogadta a Barcelonát. Teltház, emelkedett hangulat és mindennek tetejébe még Guardiola szülinapja is aznapra esett. Pazar. A tízedik percben Ronaldo góljával indított a Real. A hazaiak előnye egészen a második félidő elejéig tartott, amikor Puyol majd húsz perccel később Abidal is gólt szerzett, ezzel beállítva a 1:2-es végeredményt. A szülinapos Guardiola és a Barcelona örülhetett. Jobbak voltak, ez tény. A férjem szerint most kevesebbet is színészkedtek.

Ami nem hagy nyugodni, az megint Pepe. Lassan úgy érzem, hogy tényleg nem normális az a pasas. Évek óta durvul, lökdös, odalép, belerúg, és hát rálép. Ezúttal Messi kezére. Ezt annyira alattomos és rohadék húzásnak tartom, hogy azt kívánom neki egy hétig sz@rjon sünt… de legalábbis tiltsák le újra.

Mint ahogy anno ezért megtették.

Ezután a megmozdulása után Pepét több meccstől is eltiltották, és még pszichológushoz is elküldték. Ám hiába derült ki, hogy minden bizonnyal nehéz gyerekkora volt és a társadalom valamint a szociális körülmények okolhatóak az elfojtott agressziójáért, a helyzet a terápia után sem lett jobb. Hozzáteszem, a legtöbb játékos nem gazdagságban és gondtalanul nőtt fel, mégsem agresszív állatok. Szóval Pepe továbbra is folytatja a hol alattomos, hol nyilvánvaló durvaságait. Tegnap amikor rálépett Messi kezére a férjem annyira felhúzta magát, hogy azt hittem agyvérzést kap. Ő is focizott és többször mesélte, hogy néha miket csináltak az ellenfelekkel, de azok a közelében sem voltak az efféle húzásoknak. Remélem, hogyha Messi a betyárbecsület miatt nem is, de a Barcelona illetékesei panaszt emelnek Pepe ellen.

 

És most teljesen mindegy, hogy Real, Barcelona vagy bármilyen csapat. Egy ilyen alaknak nincs helye a fociban, de bármilyen más sportágban sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik