Pályán kívül

Balotelli megint kihúzta a gyufát

Mario Balotellit a többiek védték meg a Manchester City edzésén, miután a nehéz természetű csatár feldühítette csapattársát, Micah Richardsot.

Richards a tréningen többször szóvá tette Balotelli szerinte nem elég lelkes hozzáállását, aztán elszakadt nála a cérna.

A bepöccent hétvédet Yaya Touré és James Milner próbálta visszatartani, Mario Balotellit pedig az a Vincent Kompany nyugtatgatta, akivel az izgága olasz korábban már összetűzésbe került.

Roberto Mancini vezetőedzőt nem igazán zaklatta fel a sokadik Balotelli-affér: “Mario bocsánatot kért Richardstól” – ennyit fűzött hozzá az olasz tréner az esethez.

Richards nem sokkal az eset után twitter-bejegyzésében azt fejtegette, hogy az eset csak azt bizonyítja, hogy szenvedélyes munka folyik a Manchester Cityben, egyébként pedig kezet fogtak, ezzel el van sikálva az ügy.

Balotelli több City-beli csapattársával összerúgta már a port, de akadt gondja ellenfelekkel, gyorshajtással, öltözőajtóval és ifi játékosokkal is, akiket darts-nyíllal hajigált meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik