Pályán kívül

Fitneszguruvá vált a drogdílerből lett rapper

50 Cent hathetes edzéstervvel és táplálkozási tanácsokkal járul hozzá az egészséges, sportos életmódhoz.

50 Cent, akinek drogdíler anyját 1983-ban meggyilkolták, és zenei karrierje előtt maga is kábítószerrel üzletelt, ma már az egészséges életmód egyik élharcosa.

Formula 50: A 6-Week Total Body Transformation Plan című könyvét 2013 januárjában jelenteti meg az Avery Books kiadó. A zenész hathetes edzéstervet dolgoz ki, hogy tökéletes formába hozza olvasóit, és táplálkozási tanácsokkal is ellátja őket.

Mint mondta: szeretné, ha helyes irányban változna az emberek élete, és támogathatná őket az egészségük megőrzésében. Társszerzőként Jeff O’Connell, a bodybuilding.com főszerkesztője jegyzi a készülő munkát.

50 Cent amúgy is nagy sportrajongó, két NFL-csapat, a Buffalo Bills és a New York Giants a kedvence, de az európia foci sem áll tőle messze, amikor Wayne Rooney-t csajozásaiért ki akarta hajítani a felesége, a rapper szívesen a szárnyai alá vette volna.

A stabil testalkatú szövegláda nagy híve a gyúrásnak, de rovott múltja miatt volt, amikor nehézségekbe ütközött egy-egy kondizást népszerűsítendó közönségtalákozója, mert tartottak amiatt, hogy 50 Centet támadás érné.

“Nekem is van egy fiam, és szeretném, ha az ő korosztálya már máshogy nőne fel, mint mi. Nekünk nem volt, aki irányt mutatott volna, bandáztunk, drogot árultunk, minden balhéban benne voltunk, főleg azért, mert halálra untuk magunkat, nem voltak alternatíváink a fölös időnk eltöltésére, vagy az energiánk levezetésére – próbálja jobb belátásra bírni a mai fiatalokat 50 Cent. – Én azt mondom, menjenek a kölykök gyúrni, mert az nem csak a testüket, de a szellemüket is edzi!”

50 Cent legutóbb egy kamaszoknak szóló regényt publikált Playground címmel.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik