Pályán kívül

Kitáncolta magát a show-ból a profi kosaras

Nem lesz Fred Astaire az észak-amerikai profi ligában tavaly bajnok Los Angeles Lakers kosarasából, Ron Artestből.

Ron Artest – aki Metta World Peace-re változtatta a nevét nemrégiben – szerepet vállalt a „Dancing with the Stars” című televíziós produkcióban, és ugyan megcsillogtatta tánctudását, a zsűri útilaput kötött a talpára.

A nagysikerű műsornak – amely Magyarországon „Szombat Esti Láz” néven futott – immár a 13. szériája debütált hétfőn az amerikai ABC csatornán.

Artest – aki a megjelenésében az amerikai R&B énekest, Sisqót, valamint a kosárlabdás fenegyereket, Dennis Rodmant ötvözte – csacsacsát táncolt profi táncpartnerével, Peta Murgatroyddal. A sportoló azonban nem tudta letáncolni a parkettről a többi hírességet, mint például Cher férfivá operált lányát, Chaz Bonót, a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox exét, David Arquette-t, illetve a Hajlakk című film főszereplőnőjét, Ricki Lake-t.

Artest teljesítményét gyengének értékelte a zsűri, és csupán 14 pontot kapott, miközben a többiek 17-22 pontokkal hasítottak. Így a kosaras már az első adásban kénytelen volt távozni. A táncparkett helyett továbbra is a kosárlabda pályával kell beérnie…

A táncparkettnek nem ördöge:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik