Pályán kívül

Balotellit csókolgatták a börtönlakók

A balhéiról is elhíresült futballista egy olasz börtönben tett látogatást, ahol meglehetősen meleg fogadtatásban részesült.

A keddi, Szlovénia elleni Eb-selejtező előtt az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli, az együttes világbajnok hálóőre, Gianluigi Buffon, valamint a csapat fenegyereke, Mario Balotelli egy Firenzéhez közeli olasz börtönben tett látogatást.

A renitens, kezelhetetlen viselkedéséről is elhíresült Balotelli nagy népszerűségnek örvendett a börtönlakók köreiben, ölelgették, csókolgatták a Manchester City futballistáját. “Fiúk, ne adjátok fel, mindenki megkapja az esélyt az élettől” – szóltak a bíztató szavak a sztárfocistától. A hírek szerint a világbajnok hálóőrt, Buffont nem kísérte hasonló érdeklődés…

A ghánai szülőktől származó Balotelli kedden este a szlovénok ellen csereként beállva kapta meg az esélyt az olasz válogatott Eb-selejtezőjén, jó teljesítményt nyújtott, az együttes pedig 1-0-s győzelmével kijutott a jövő évi kontinensbajnokságra.

Így fogadták Balotellit a börtönben:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik