Pályán kívül

Japánban is rajonganak a Vidiért

Egy japán hölgyet meghódított a magyar bajnok futballklub: Rie Yokoyama egészen Székesfehérvárig utazott, hogy lássa a Sturm Graz elleni mérkőzést.

Rie a napokban érkezett Magyarországra, hogy a Sóstói Stadionban szurkolhassa ki a Vidi győzelmét, több ezer szurkolótársa mellett.

Nem mindennapi történet az övé, ugyanis az interneten követi kedvenc futballcsapatával, a fehérvári alakulattal kapcsolatos eseményeket, és kívülről fújja a Videoton történelmét. Rie a világháló segítségével láthatta a Sturm Graz elleni idegenbeli mérkőzést is (boldog nem lehetett tőle, a magyar bajnok 2-0-ra kikapott).

A vidi.hu szerint a hölgy Andre Alvest, a csapat gólfelelősét szereti leginkább, és nem mellesleg Paulo Sousa nagy rajongója is, mivel a fehérváriak trénerét már játékoskora óta kedveli.

A Videoton a magyar bajnoki cím és a Szuperkupa győzelem mellett egy valamire még biztosan büszke lehet: már a felkelő nap országából is van rajongója. Abban csak reménykedünk, hogy a felsorolás a BL-továbbjutással is kiegészül… (Képünk illusztráció).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik