Pályán kívül

A Sport TV-s Lipcsei Betta is királynő lett

A Miss Universe brazíliai világdöntőjén képviselheti hazánkat a Harmadik Félidő műsorvezetője.

Csütörtök este eldőlt: a 18 éves Szunai Linda Magyarország legszebb lánya, a Miss World Hungary cím birtokosa, aki egy éven át viselheti az őt megillető koronát és képviseli hazánkat a nemzetközi megmérettetésen, novemberben Londonban.

A magyarországi királynőválasztáson, mely A Szépségkirálnyő címet viselte, és amelyen 2000 lány indult el, azonban három nemzetközi verseny magyar indulóját választották meg.

Szabó Dóra a Miss Earth versenyre utazik Thaiföldre, az első udvarhölgy, Lipcsei Betta, a Sport TV műsorvezetője pedig a Brazíliában rendezendő Miss Universe viadalon képviseli majd hazánkat.

A sportos lány a Harmadik Félidő című műsort vezeti a Sport Televízióban – ez az a produkció, amely a magyar NB 1-gyel foglalkozik. A szépség többször nyilatkozta, szereti a labdarúgást, még az is megfordult a fejében, hogy aktívan, profi keretek között sportol majd. Végül azonban mégis a modellpályát választotta, és azt mondja, ezt nem bánta meg.

Az már csak hab a tortán számára, hogy a Miss Universe világdöntőjét a labdarúgás legnagyobb csillagainak hazájában, Brazíliában rendezik.

Az alábbi videóban összefoglalót láthatunk a versenyről, valamint egy rövid beszélgetést a győztesekkel:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik