Pályán kívül

Már házasodni is lehet a Camp Nouban

A Camp Nou Stadionban mondta ki a boldogító igent Iban Anglada és Sigrid Sans, az FC Barcelona labdarúgócsapatának két szurkolója.

Az első pár, amely a sok sikert látott, 98.787 férőhelyes arénában házasodott össze, 260 meghívott vendég előtt fogadott örök hűséget egymásnak.

“Valami különlegeset szerettünk volna, ezért gondoltunk erre a helyszínre” – indokolta választásukat a feleség, aki hozzá hasonlóan harmincéves párjával – a klub korábbi gyeplabdajátékosával – együtt jár a Barca mérkőzéseire.

Spanyol lapértesülések szerint a “történelmi” esküvő költsége mintegy 60 ezer euró (15,9 millió forint) volt.

Magánjellegű ceremóniákat – a katalán elitklub közlése alapján – 1800 és 2400 euró közötti összegért lehet lebonyolítani a stadionban. A bankettek ára vendégenként 110 eurótól kezdődik, a meghívottak száma legfeljebb 750 lehet. Plusz szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, így akár a legutóbbi idényben megnyert trófeák valamelyikét is a terembe lehet állíttatni – 1500 eurós felárért.

Az FC Barcelonánál tavaly októberben jelentették be, hogy 2011-től esküvőkre is bérbe adják a létesítmény megfelelő helyiségeit, már csak azért is, mert nagyon sok ilyen jellegű kérés futott be a klubhoz – még Kínából és Japánból is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik