Pályán kívül

Leesett a lelátóról és meghalt egy drukker egy baseball-meccsen

A Texas Rangers-Oakland Athletic profi baseball-mérkőzésen egy drukker el akarta kapni a labdát, de lezuhant a lelátóról.

Kapcsolódó cikkek

A tragédia a mérkőzés második szakaszában (inning) történt, amikor a Rangers játékosa, Josh Hamilton az ellenfél egy hibás ütése után a hozzákerült labdát kidobta a nézőtérre.

A férfi megpróbálta elkapni a játékszert, mélyen előre hajolt érte, és amikor megfogta, átbillent a korláton, és több mint hat métert zuhant. Szemtanúk szerint a néző a fejére esett, ám még életben volt, amikor kórházba szállították a helyszínről, bár a feje erősen vérzett. A kórházban aztán már nem tudták megmenteni.

A nézőtéren a férfi mellett ülő Ronnie Hargis újságíróknak elmondta, hogy a tragédia előtt közvetlenül még beszélgetett a meccsre kisfiával érkező drukkerrel. “Egyenesen lezuhant, próbáltam elkapni, de sajnos nem sikerült” – mondta.

A mérkőzést a helyszínen nézte meg George W. Bush volt amerikai elnök is, aki a texasi csapat rajongója, és korábban résztulajdonosa is volt.

A tragédiáról megrázó videófelvétel is készült, csak erős idegzetűeknek ajánljuk (a riporterek kedélyes nevetgélése mellőzésével):

Ajánlott videó

Olvasói sztorik