Pályán kívül

Jövő héten érkezik a Beckham-bébi

A korábbi pletykákkal ellentétben a sztárfocista felesége, Victoria nem július negyedikére, hanem a jövő hétre van kiírva.

A sztárpár egyik közeli ismerőse nemrég azt nyilatkozta a The Sun bulvárlapnak, hogy Beckhamné állítólag arra kérte az orvosait, hogy július 4-re „programozzák” a császármetszés időpontját, ugyanis férjével, Daviddal azt szeretnék, ha kislányukat a függetlenség napján hozhatná a világra, főként, hogy 1999-ben ugyanezen a napon házasodtak össze.

A rajongók – a pletykára alapozva – biztosra vették, hogy hétfőn megszületett az újabb trónörökös, egyesek még a csöppség súlyát és nevét is tudni vélték.

A házaspár szóvivője tegnap azonban cáfolta a híreszteléseket: az ex-Spice Girl továbbra is a pocakjában hordja negyedik gyermekét, aki várhatón jövő héten látja majd meg a napvilágot – írja a Mail Online.

A Beckham-rezidencián egyébként már minden készen áll a kislány fogadására: az egész ház pinkben, lilában és rózsaszínben tündököl: „Nagyon izgatottak vagyunk, ez az egész teljesen új nekünk. A sok rózsaszín és lila a házban, a ruhákon. Minden ruha megvan, a szoba is kész” – lelkendezett a világhírű labdarúgó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik