Pályán kívül

A magyar pólósvilág is megajándékozza a hercegi párt

Vilmos herceg és Kate Middleton egy-egy fürdőköpennyel, valamint egy tablóképpel lesz gazdagabb.

A magyar pólóbarátok, a szövetség és a főszponzor Vodafone Magyarország nászajándékát tartalmazó díszdoboz már elindult Londonba, az angol hercegi pár ugyanis pénteken köti össze életét.

A brit királynő unokája és kedvese a magyar válogatott hivatalos fürdőköpenyét kapja, amelynek hátuljára a keresztnevüket hímezték. Emellett a csomag tartalmazza a háromszoros olimpiai bajnok válogatott pekingi csoportképét, Kemény Dénes szövetségi kapitány és Beck György csapatvezető aláírásával.

A rutinos pólós Vilmos herceg – aki egyetemista korában a brit egyetemi bajnokságban játszott – többször kifejezte rajongását a magyar nemzeti csapat iránt, évekkel ezelőtt pedig a manchesteri B osztályú Európa-bajnokságon a magyar résztvevők segítségét kérte, hogy hozzájuthasson a magyar válogatott által dedikált labdához – közölte az ajándékozás kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.

“A trónörökös kérésének 2009-ban is örömmel tettünk eleget, és most is bízunk abban, hogy egy ilyen egyedi és személyes ajándék kitűnik majd a világ minden tájáról érkező gratulációk közül” – mondta Kemény Dénes, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik