Pályán kívül

Janics Natasa: pont így terveztem

A háromszoros olimpiai bajnok már a harmadik hónapban van, de pocakosan sem hagyja abba az edzést. Eltökélt szándéka, hogy elinduljon a londoni olimpián.
Kapcsolódó cikkek

Janics Natasa akkor lepte meg először a közvéleményt, amikor első esküvője után nem sokkal megtartotta a másodikat is. Másodszor pedig csütörtökön, amikor a világbajnoki felkészülés közepette bejelentette, hogy babát vár. A háromszoros olimpiai és 15-szörös világbajnok még ezután is tartogat meglepetést: főleg ha pár hónappal gyermeke születése után ismét megnyeri az olimpiát.

A kajakozó a Fókusznak elárulta, párjával és egyben egyik edzőjével, Andrian Dusevvel tervezték a kisbabát, nem szerettek volna tovább várni, mert úgy érezte, 28 évesen épp itt az ideje, hogy életet adjon első gyermekének.

Natasa azt tervezi, addig lesz a vízen, amíg az állapota engedi. A törökországi edzőtáborból is csak az orvosi vizsgálatok miatt tért haza, pénteken utazik is már vissza. Az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon nem lesz ott, de formában tartja magát, növekvő pocakjával is naponta húsz-negyven kilométert kajakozik, és még súlyzózik is.

AJÁNLOTT LINK:

Anyai örömök elé néz olimpikonunk (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik