Pályán kívül

Magyar focista az internet legújabb csillaga

A gengszter rapper Curtis, avagy Széki Attila az Újpest 21 éves csatára.

A lilák tetovált játékosa tizenhét évesen írhatta alá profi szerződését. A világhálón azonban nem félelmetes gólpasszaival hódít. Ő a gengszter rap magyar királya, aki szövegeiben senkit és semmit nem kímél. Attila, azaz Curtis ugyan sportolóként egészségesen él, mindent lát és el is mond, ami egy vad lakótelepen egy sráccal megtörténhet.

Magyarország talán első és egyetlen profi-rappelő focistája alig pár hónappal ezelőtt tűnt fel, és leginkább az internetes videómegosztó oldalakon terjes rekord sebességgel. Több százezren nézték már meg kőkemény klipjeit. Dalszövegeinek legszigorúbb bírája pedig még mindig a mamája. Curtis azt mondja, ő valójában egy romantikus férfi.

Írt már dalt a pesti gengszter életről, az átbulizott éjszakákról, de korán elvesztett édesapja emlékére is. A koncertjein pedig egyre nagyobb tömeg jelenik meg. Az „Újpest a negyedem” című száma például az újpesti futballszurkolók himnusza is lett.

A rapper azt mondja, sikerének titka éppen abban rejlik, hogy hiteles, vagyis valóban úgy él, ahogy a szövegeiben elhangzik. Sok időt tölt az utcán, és bulizik ezerrel.

Széki Attila nem elég, hogy üstökösként törtbe a magyar szövegelők közé, de már korábban meghódította a sportéletet is. Évek óta profi focista, az Újpest FC csatára (játszott kölcsönben Kecskeméten is). Másfél éve azonban egy sérülés miatt műteni kellett a térdét, így most a B-csapatba került, és az NB 2-ben szerepel.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gengszter rapper-focista az internet új sztárja (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik