Pályán kívül

Kislány lesz Beckhamék negyedik gyermeke

A jelek szerint teljesül Beckhamék legnagyobb vágya: újabb csemetéjük a vizsgálatok szerint kislány lesz.

A család szóvivője a múlt hónapban jelentette be, hogy Victoria Adams, David Beckham világhírű futballsztár felesége gyermeket vár, és a legújabb családtag érkezése a nyáron esedékes.

Victoria eddig három fiúgyermekkel ajándékozta meg férjét: Brooklyn 11 esztendős, Romeo nyolc-, Cruz pedig ötéves.A házaspár soha nem csinált titkot abból, hogy a három fiú után nagyon szeretnének egy kislányt is.

A The Sun, a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap szombati beszámolója szerint ez a vágy ezúttal teljesülni látszik, a legutóbbi ultrahangos vizsgálat ugyanis kimutatta, hogy Beckhaméknek kislánya lesz.

A házaspár legújabb gyermeke nem születik rossz helyre. Beckhamék vidéki otthonát a brit királyi család fő londoni rezidenciája, a Buckingham-palota után csak Beckingham-palotának becézik, és vagyonukat a The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia leggazdagabb felső ezréről évente kiadott rangsor, a Rich List tavaly 145 millió fontra (47 milliárd forintra) becsülte.

David Beckhamet szerződése jelenleg az amerikai LA Galaxy csapatához köti, de a család hírek szerint szeretne hazatérni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik