Pályán kívül

Beckham sírva fakadt az újabb jövevény hallatán

A világhírű futballista nem tudta abbahagyni a sírást, mikor meghallotta, felesége a negyedik gyermeküket várja.

Mint arról korábban beszámoltunk, újabb gyermekáldás elé néz a Beckham család. Victoria a nyáron hozza világra a sztárpár negyedik gyermekét. Az ex-Spice Girl egy romantikus ebéd mellett vallotta be férjének, hogy ismét állapotos.

David és Victoria éppen jövőjükről beszélgettek és arról, hogy az Egyesült Államokban vagy Angliában rendezzék-e be közös családi fészküket, mikor a labdarúgó megjegyezte, nemcsak magukra, hanem három gyermekükre is gondolniuk kell, mikor meghoznak egy ilyen fontos döntést. Victoria ekkor javította ki férjét, és közölte, nem három, most már négy lurkó sorsát kell szem előtt tartaniuk – írja a ContactmusicNews ismeretlen forrásra hivatkozva.

Beckham a hír hallatán állítólag annyira meghatódott, hogy örömében képtelen volt abbahagyni a sírást. A gyerekekkel karácsony napján közölték, hogy hamarosan kistestvérük érkezik: a 11 éves Brooklyn, a 8 esztendős Romeo és az 5 éves Cruz fel-alá szaladgált a szobában nagyokat sikongatva.

A házaspár már a keresztszülőket is kiválasztotta, a híres sztárséfet, Gordon Ramsay-t és feleségét kérték fel az új jövevény istápolására, akik természetesen el voltak ragadtatva a megtiszteltetéstől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik