Pályán kívül

Mégsincs együtt Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs?

A modell és párja, a sikeres pókeres bróker Kaló Dénes múlt héten végleg szakítottak.

Zimány Linda korábban azt mondta, még a házasság és a közös gyermekvállalás is felmerült, annyira szerelmesek voltak egymásba. Linda mostanra azonban már külön is költözött kedvesétől, és a pletykák szerint a szintén milliomos Dzsudzsák Balázs oldalán keresi a boldogságot. A modell az Aktív kamerája előtt vallott először a szakításról.

A bulvárvilág üdvöskéje és Dénes románca másfél évvel ezelőtt kezdődött. És bár hatalmas szerelemnek indult, a szexi műsorvezető bevallása szerint a problémák már hónapokkal ezelőtt jelentkeztek. A férfi szinte csak a hobbijának élt, egyre több időt töltöttek külön, és végül teljesen elhidegültek egymástól. Különválásuk konkrét oka azonban mégsem a póker volt, hanem az, ahogyan a jövőről gondolkodtak. Míg Dénes már megteremtette magának a boldog és nyugodt jövőhöz szükséges anyagi és egyéb feltételeket, Linda még keresi az útját, és szeretne a saját lábára állni. Jelenleg a jogi egyetem és a munka áll az első helyen a műsorvezető életében, és egyelőre nem tud a gyerekvállaláson gondolkodni.

A legfrissebb bulvárlapok a 24 éves modellt a PSV Eindhoven magyar futtalistájával, Dzsudzsák Balázzsal boronálták össze. Linda a felröppent hírekkel kapcsolatban csupán annyit árult el, hogy ha komoly lesz a dolog, részletesen is mesél majd róla. Az idei karácsonyt azonban még szingliként, családja körében tölti.

AJÁNLOTT LINKEK:

Dzsudzsák miatt szakított Zimány Linda? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik