Pályán kívül

Pucér sportolók a címlapon

Egy egész női vízipólócsapatot vetkőztetett le az újság.

Az ESPN magazin összesen hatféle címlappal jelenik meg pénteken – írja a Velvet. Az amerikai vízilabdások mellett a kerekesszékes teniszezőnő, Esther Vergeer és Diana Taurasi kosárlabdázó is meztelenül pózol majd.

A női vízipólócsapat tagjai oldalt állnak és testükkel takarják egymást. „Eleinte gyanakvó voltam, de aztán gondolkoztam a dolgon és arra jutottam, ez egy nagyszerű alkalom, hogy egy igazán egészséges, sportos női testet mutassunk az embereknek. Fontos, hogy a fiatal lányok tudják, mennyi munka és elszántság kell ahhoz, hogy valakiből élsportoló legyen. Rengeteg negatív sztereotípia terjedt el a sportolónőkről, és a Body Issue nagyszerű lehetőség ezek ledöntésére. Megtisztel, hogy a fotózás részese lehettem és izgatottan várom, mi sül ki a dologból!” – nyilatkozta a csapat egyik tagja, Anne Belden, a 2010-es vízilabda bajnokság ezüstérmes versenyzője.

A legfelkavaróbb kép valószínűleg a dán kerekesszékes teniszezőnőről, Esther Vergeer-ről készült lesz: a deréktól lefelé béna 29 éves sportolónő korábban kosárlabdázott, 1996-ban kezdett teniszezni, mostanra ötszörös paralimpiai teniszbajnok, 11-szeres világbajnok lett.

A hölgyeken kívül természetesen a férfiak is ledobják a textilt, így például Tim Howard focista, Camilo Villegas golfozó és a New York Knicks sztárja, Amar’e Stouadmire.

Az ESPN magazin tavalyi címlapján egyébként többek közt Serena Williams pózolt meztelenül.

A tavalyi fotózásról videó is készült:

Ajánlott cikk:

Idén is meztelenül pózolnak a sportolók az ESPN címlapján (Velvet)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik