Pályán kívül

Íme a legszaftosabb szexbotrányok

Az egyik brit lap szavazásán az évszázad leggusztustalanabb szeretőjére lehetett voksolni; Tiger Woods fölényesen nyert.

A világ első számú golfozójáról közel egy évvel ezelőtti autóbalesete nyomán derült ki, hogy megcsalja a feleségét, a svéd Elin Nordegrent, ráadásul nem először. Az asszony hamar be is adta a válókeresetet, és pár hónappal később már el is váltak. Tigernek azonban nemcsak a magánélete, a sportkarrierje is megsínylette a félrelépést: népszerűsége a harmadára esett vissza, és szponzorainak egy része is megvált tőle. Ráadásul most az évszázad leggusztustalanabb szeretőjének is megválasztották.

Második a világhírű focista, Wayne Rooney lett, aki terhes neje mellett szedett fel prostituáltakat, és akit felesége végül mégis visszafogadott. A harmadik helyen a szintén futballista Ashley Cole végzett, akinek házassága alatt számtalan kalandja volt. A labdarúgó és az énekesnő, Cheryl Cole válását pár hónapja mondták ki.

A lista első tíz helyezettje között szerepel még Ronan Keating zenész, Gordon Ramsay sztárszakács, Mark Owen zenész és David Beckham labdarúgó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik