Pályán kívül

Peter Crouch leendő fiának méretére kötnek fogadásokat

Fogadóirodákban lehet fogadásokat tenni arra, hogy Peter Crouch gyermekének mekkora lesz a mérete vagy éppen mi lesz a neve.

A Paddy Power nevű fogadóirodánál kétszeres pénzt kap vissza az, aki szerint a születendő gyermek 54 centinél magasabb lesz, míg a 48 vagy annál alacsonyabb méret oddsa négyszeres.

“A babák nevére gyakran fogadnak az ügyfelek, de most fordult elő először, hogy a kicsi termetére tippelnek” – mondta Darren Haines, az iroda szóvivője. A baba nemét még nem tudni, de már így is elkezdődtek a találgatások az elnevezést illetően. A feleség, Abbey Clancy kedvenc neve a Johnny, így aki erre a papírforma eredményre fogad, csak ötszörös pénzre számíthat.

A mókás kedvű fogadók között elterjedt a Monica név is, ám miután így hívták a madridi örömlányt, akivel a labdarúgó megcsalta a feleségét, kevés az esély, hogy erre keresztelik a kicsit, ennek 500-as oddsa van. Egy másik fogadóiroda tízszeres pénzt fizet, ha valaki eltalálja, hogy a gyerek a 18. születésnapján magasabb lesz, mint az apja, vagyis 201 centinél nagyobbra nő. Ha modell lesz a csemetéből, 15-szörös pénzt lehet nyerni, a válogatottbeli szereplésnek pedig 50-es a szorzója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik