Pályán kívül

Rooney újabb bukása

A vb-n a pályán bukott meg, most a magánéletében csődölt be.

“Hazai pályán kívüli” alakításaiért hallgathat otthon Wayne Rooney, akiről a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap kiderítette, hogy örömhölgyekkel szórakozott, miközben felesége nemrég megszületett gyermekükkel volt várandós. Az angol válogatott és a Manchester United világsztárja a News of the World négy teljes újságoldalra kiterjedő, az olvasót a lehető legapróbb részletekbe is beavató beszámolója szerint Rooney az egyik menő manchesteri éjszakai szórakozóhelyen ismerkedett meg tavaly a csinos, 21 éves Jenny Thompsonnal.

Jenny maga mesélte el a lapnak, hogy a focista a bárbeli megismerkedés után sms-üzenetekkel kezdte őt bombázni, randevúért esedezve. Az ifjú hölgy – akiről Rooney akkor még nem tudta, mivel is keresi kenyerét – igent mondott, de azonnal közölte válaszüzenetében, hogy “a dolog nem lenne ingyenes”. Az angol futball ünnepelt sztárja biztosította újdonsült ismerősét arról, hogy ez nem okoz számára problémát, sőt megkérdezte, hogy a randira nem tudna-e eljönni Jenny kolléganője is, aki szintén jelen volt a bárban.

Az első légyottra egy ötcsillagos szállodában került sor. Jenny elmesélése szerint Rooney bevallotta, hogy hasonló hármas találkozóban még nem volt része. Az örömhölgyre mindazonáltal nem tett nagyon mély benyomást a kapusok rémének ágybeli teljesítménye: mint elmondta, “csaknem minden munka” rá és kolléganőjére hárult, és “az egésznek igen hamar a végére is jutottunk”. Az óránként 150-200 fontért (52-70 ezer forintért) dolgozó Jenny később aztán egyedül is többször felkereste híres ügyfelét, de véleménye nem sokat javult: beszámolója szerint Rooney “unalmas” volt az ágyban, és bár “megpróbálkozott malacságokkal”, ám “ez sem igazán sikerült neki … meglehetősen félénknek tűnt”.

Rooney felesége, Coleen akkor már terhes volt fiúgyermekükkel, a focista azonban az ifjú prostituált elmondása szerint ebből nem csinált különösebb gondot, olyannyira, hogy a hitvesi ágyba is meginvitálta Jennyt, ő azonban erre már pénzért sem volt hajlandó.

Az angol futball 24 éves sztárja nem először keveredik hasonló szexbotrányba: már 2004-ben kiderítette a brit sajtó, hogy az akkor 18 éves reménység egy lerobbant liverpooli “masszázsszalont” látogat, ahol mások mellett egy 48 éves nagymama is az ügyfelei között tudhatta. Coleen azt a félrelépést még megbocsátotta; hogy erre most is hajlandó lesz-e, arról egyelőre nincs hír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik