Pályán kívül

Kásás Tamás szakított barátnőjével

A háromszoros olimpiai bajnok pólós szakított a modell Heincz Eszterrel.

Tamás két évvel ezelőtt fülig belehabarodott a 2006-os Miss Balaton közönségdíjasába, a lány még Olaszországba is követte a sportolót. Eszter szurkolt Tamás meccsein, és boldogan tervezgette a közös jövőt.

Kásás két évig járt együtt Heincz Eszterrel, de végül nem tudta elkötelezni magát.

– Anyaként tiszta szívből azt kívánom, hogy a fiam előbb-utóbb találja meg az igazi társát, de semmivel sincs elkésve, pláne nem gyerekügyben – mondta a Borsnak Kásás mamája.

– A fiam szerintem még nem kész egy komoly kapcsolatra. Majd annak is eljön az ideje. Éppen ezért nem aggódom, hogy unoka nélkül maradunk – mondta, majd nevetve hozzátette: – Bár az apjának, Zoltánnak ilyen idős korában már volt gyermeke. Judit szerint Tamás végső választása abból fog kiderülni, hogy bemutatja nekik a hölgyet.

– A fiam nem szokta bemutatni a barátnőit. Talán egyet-kettőt, ha ismertem. Szerintem az a lány, aki élete értelme lesz, arról ismerszik meg, hogy Tamás hazahozza.

Kásás Tamás életében volt pár nagy szerelem: évekig járt együtt csapattársa húgával, Bánhidy Szonjával, majd Oroszlán Szonja volt a kedvese. Utána Kelemen Anna azt állította, hónapokig volt titkos viszonya Kásással, de ezt a sportoló nem ismerte el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik