Pályán kívül

Peter Crouch újabb nővel flörtölt egy bárban

A Tottenham válogatott támadójának még megbocsátott a menyasszonya a madridi kalandja után, de most újabb fotók bukkantak fel, amiken két szőke hölggyel szórakozik.

Peter Crouch az egyik legirigyeltebb labdarúgó, hiszen a menyasszonyát, Abbey Clancyt többször is a legszexisebb “futballistafeleségnek” választották meg. Úgy tűnik azonban, hogy a Tottenham csatára mégsem elégedett a sorsával, hiszen a nemrég nyilvánosságra került félrelépése után most újabb hölgyekkel flörtölt. A sportolóról nemrég kiderült, hogy Madridban egy algériai prostituálttal töltötte az éjszakát, ám a szerelmével tisztázták a dolgokat, és ő ezt követően meglepő módon megbocsátott neki. Most viszont jött a hidegzuhany: Crouch újabb két hölggyel szórakozott a francia Riviéra egyik éjszakai bárjában, ahol egyébként együtt romantikáztak Abbeyvel.

A flörtölésről fotók is készültek, amik természetesen a bulvárlapok címoldalára kerültek, így a lány is láthatta őket. Az ittas Crouch két szőke hölggyel turbékolt, egyikükkel állítólag úgy kezdődött minden, hogy a futballista jól megtapogatta, amikor ő fotót szeretett volna kérni. Clancy a napokban egy tévéforgatáson járt, és a szemtanúk elmesélték, hogy az eljegyzési gyűrűje nem volt rajta, vagyis úgy tűnik, hogy ezúttal komolyan megharagudott Peterre, és elképzelhető, hogy szakítás lesz a vége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik