Forma-1

Gúnyt űzött Alonsóból a Mercedes csapatfőnöke

Fernando Alonsónak nagyon bejött a váltás, nem elég, hogy az Aston Martinnal sorozatban szállítja a dobogós helyezéseket és jelenleg a harmadik helyen a világbajnoki pontversenyben, de ismét ott van a középpontban. A Kanadai Nagydíjon például látványos csatája volt Lewis Hamiltonnal, majd kedvesen beszólogattak egymásnak a futamot követően.

A verseny során volt egy olyan pillanat, amikor a hétszeres világbajnokot a boxban a spanyol rivális elé engedték ki, aki kicsit meg is rángatta a kormányt, hogy jelezze, veszélyes volt a kiengedés a Mercedes részéről. A csapatrádión közölte azt is, hogy fékeznie is kellett.

A rendező tökéletes ütemben kapta el azt a pillanatot, amikor Alonso kormányrángatása után Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke a garázsban grimaszolva leutánozta a mozdulatot.

Ha mindez nem lett volna elég, egy nyilatkozatban is odaszúrt a spanyolnak: „Ebben jó, a majdnem nekem jöttek drámázásban”.

Az esetet egyébként vizsgálták a versenybírók, de nem büntették meg a Mercedest. Alonso a pályán állt bosszút, visszaelőzte a britet, így a második helyen ért célba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik