Forma-1

Hamilton csipkelődve beszólt Alonsónak, a válasz sem maradt el

Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images
Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Max Verstappen újabb meggyőző sikert aratott a Forma-1-ben, a holland ezúttal a Kanadai Nagydíjat nyerte meg a pole-ból indulva. Mögötte ugyanakkor láthattunk némi csatát, a végül második helyen célba érő Fernando Alonso és a harmadikként befutó Lewis Hamilton viaskodtak egymással.

Hamilton és Alonso anno még csapattársak voltak a McLarennél, de abban sok köszönet nem volt. Mindenesetre a csatározásuk régre nyúlik vissza. Most a brit a rajtnál megelőzte spanyol riválisát, erre rá is kérdeztek nála a futamot követően.

Kicsit már lassult, mert, öregedett azért. Ez már a korral jár

– mondta a 38 éves Hamilton és a fejével a mellette álló, 41 éves éves Alonso felé biccentett, aki válaszul annyit reagált nevetve, hogy erre térjenek csak vissza legközelebb, az Osztrák Nagydíjon, majd vállba veregette Hamilton.

A riporter ezután azzal folytatta, hogy jó őket ismét látni, ahogy a dobogós helyekért csatázni, amire Lewis Hamilton egyetértően bólogatott, hogy ő is élvezi mindezt.

És valóban, mert bár Verstappen kiemeledik a mezőnyből ismét (69 pont az előnye a csapattársa, Sergio Pérez előtt), de Alonso és Hamilton egymás közvetlen riválisai egyelőre. A spanyol áll jobban az Aston Martinnal, ő eddig hat alkalommal végzett dobogós helyen, míg Hamilton harmadszor hozta be az első háromban a Mercedest. Kettejüket 15 pont választja el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik