Forma-1

Max Verstappen lopással vádolja a Netflixet

A világbajnoki címvédő, a tavalyi felmérések szerint az F1 momentán legnépszerűbb pilótája, Max Verstappen egyáltalán nem vállal szerepet a sportágat népszerűsítő Netflix-dokumentumsorozatban. A holland Forma-1-es pilóta azért akadt ki, mert

szerinte bizonyos szavait, amik az új sorozatban hangzanak el, a tudomása és engedélye nélkül rögzítették korábban, amelyeket utána az eredeti szövegkörnyezetéből kiragadva használtak fel a gyártók.

Szerinte ezzel a Drive To Survive stábja nyilatkozatokat lopott tőle, amely segítségével ráadásul a nézők teljesen hamis képet alkottak a Daniel Ricciardo elleni Red Bull-os házi párharcáról.

„Hirtelen azt láttam, hogy beszélek benne. És ez valószínűleg úgy 2018-ból származhatott. Kivágták, és újra felhasználták. A csatázásról szólt és arról, mit szeretek csinálni. De már természetesen ez sem volt korrekt. Még a hangom is más volt. Nekem ez nem tetszik, és nemcsak velem kapcsolatban. Lando és Daniel esetében sem.”

Ők két nagyszerű fickó. Igazán kedvesek, és Landót úgy ábrázolták, mint egy ***fejet, holott egyáltalán nem is az. Landót szerintem sokan egy vicces és nagyszerű fickóként ismerik. Nagyszerű karakter. És amikor megnézed ezt a részt, azt kérdezed, ki ez a fickó, mi a pokol zajlik itt?!

– idézi az F1 2021-es világbajnokát, az m4sport cikke, amely hozzáteszi, hogy korábban más versenyzők is kritizálták a sorozatot, de ilyen keményen, és nyíltan még egyikük sem tette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik