Forma-1

Schumacher feleségének rejtélyes üzenete: A nagy dolgok kis lépéssel kezdődnek

December 29-én lesz hat éve, hogy a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher egy síbalesetben olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy hat hónapig mesterséges kómában volt, azóta pedig családi körben lábadozik.

Az évfordulóhoz közeledve Corinna Schumacher adott nagyon szűkszavú tájékoztatást férje állapotáról.

A nagy dolgok kis lépéssel kezdődnek, és apró részletekből áll össze a nagy egész. Együtt erősebbek vagytok, és a Keep Fighting mozgalomban pont így tudjátok egymást bátorítani

– mondta Corinna Schumacher.

Az általa emlegetett Keep Fighting, vagyis Folytasd a harcot arra utal, hogy a Schumacher szülővárosában, Kerpenben működő rajongói klub a baleset hatodik évfordulóján új oldalt indít a közösségi médiában, ahol a Keep Fighting hashtaget használva gyűlnek majd a jókívánságok.

A klub elnöke, Reiner Ferling azt mondta, hat éve folyamatosan abban bíznak, hogy Schumacher ismét megjelenik a nyilvánosság előtt.

Tudjuk, hogy Michael jó kezekben van, hogy szeretet és biztonság veszi körül. Michael szerencsésnek mondhatja magát, hogy ilyen erős család van mögötte.

– nyilatkozta Ferling.

A média és a szurkolók minden információmorzsának örülnek, amit Schumacherről meg lehet tudni, a család ugyanis a baleset után gondosan ügyel arra, hogy bizalmasan kezelje a korábbi versenyző egészségügyi állapotát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik