Forma-1

Elhunyt az 5 éves kisfiú, akinek Hamilton a versenyautóját ajándékozta

Elhunyt Harry Shaw, az a kisfiú, akinek Lewis Hamilton a Spanyol Nagydíjon aratott győzelme után elküldte egy korábbi versenyautóját.

Az 5 éves Harry Ewing-szarkómában szenvedett, amely a csontrák egy fajtája, és a Spanyol Nagydíj előtt kívánt sok szerencsét kedvencének egy Instagram-videóban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Harry Shaw (@harryspledge5) által megosztott bejegyzés, Máj 12., 2019, időpont: 8:13 (PDT időzóna szerint)


Hamilton úgy reagált, hogy nagyon sokat jelentett neki az üzenet, és Harry inspirációt jelentett a számára.

Megpróbállak büszkévé tenni. Nagyon erős srác vagy, szeretnék olyan erős lenni, mint te! Az egész világnak meg akarom mutatni, hogy milyen erős vagy, és azt kérem, hogy mindenki imádkozzon érted és küldje a jókívánságait

– írta Hamilton a válaszában.

A brit csapattársát, Valtteri Bottast megelőzve nyerte meg a barcelonai futamot, és a győzelmet Harrynek ajánlotta, akit a spirituális angyalának nevezett, és megajándékozta egy korábbi Mercedes-versenyautójával.

Harry az utolsó napjait otthon töltötte a családja körében, és végül 10 hónapos küzdelem után június elsején hunyt el. Charlotte Shaw, a kisfiú édesanyja azt mondta, Hamilton ajándéka óriási örömöt okozott Harrynek, akinek elviselhetetlen fájdalmakat kellett átélnie a csontrákja miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik