Forma-1

F1: Ricciardo bevadult és hazavágott egy komplett lakókocsit

Komoly változást jelentetett be a Red Bull 2018-tól. A Forma-1-es istálló összeáll az egyik legnevesebb, legpatinásabb brit autógyártóval. Ami biztos, 2018-tól egy név alatt versenyeznek majd, így a csapat neve az Aston Martin Red Bull Racing Team-re változik majd. Nem hivatalos információk szerint az autógyár tíz millió fontot fizet a Red Bullnak a következő idényre a névhasználatért.

Az egyre szorosabb kapcsolat azt is feltételezhetné akár, hogy előbb utóbb, mondjuk a 2021-re ígért motorszabály-változástól az Aston Martin legyen a Red Bull motorszállítója is. Bár a gyár nem veti el ennek lehetőségét, egyelőre erről nincs szó.

Viszont egy frappáns videót már összehoztak a két pilótával, akik láthatóan annyira élvezték a forgatást, hogy azt két komplett lakókocsi bánta.


Az F1-es istálló és az autógyár kapcsolata tizennyolc hónappal ezelőtt egy innovációs partnerséggel indult, ami egyfelől az RB12 és az RB13 orrán és a hátsó rúdjain, másrészt az új Aston Martin Valkyrie hiperautó megteremtésében öltött testet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik