Forma-1

Wolff Verstappennek: Szóljál már a fiadnak, hogy ne koccanjon a pilótáinkkal

Toto Wolff felhívta Jos Verstappent a Brazil Nagydíj rajtja előtt. Arra kérte a korábbi pilótát, szóljon a fiának, nehogy koccanjon vasárnap a Mercedes pilótáival – írja az autosport.com.

Apám azt mondta, az egész telefonhívás ügyet felfújták, nincs is mit mondanom róla, hiszen magánbeszélgetés volt. Hogy másképpen versenyzek-e? Természetesen nem. Ha nyerni akarnak, küzdjenek meg érte. Másképpen hogyan lennének méltóak a világbajnoki címre? Versenyezni akarunk, és biztos vagyok benne, hogy a Mercedes is ezt akarja

-nyilatkozta az esettel kapcsolatban Max Verstappen. A fiatal holland versenyző csapattársa, Daniel Ricciardo szerint Wolff hibát követett el.

Nagyon nem volt helyes, amit Wolff tett. Értem én, hogy mi volt a célja, de azért vagyunk itt, hogy versenyezzünk. Mitől más ez a futam, mint az Ausztrál Nagydíj? Ha úgy veszem, azzal, hogy megtiltják a Mercedesek megtámadását, bizonyos szempontból megbundázzák a versenyt és a világbajnokságot

-vélekedett az ausztrál pilóta. Pikáns rajt elé nézünk ezt követően, a motorok 17:oo-kor bőgnek fel Interlagosban. Lewis Hamilton indul az élről, mellőle Nico Rosberg rajtol Brazíliában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik