Forma-1

Ecclestone: Olyan bajnokra van szükségünk, mint Hamilton

Érdekes nyilatkozatot tett Bernie Ecclestone a Forma-1 kereskedelmi jogait szeptemberig birtokló üzletember.

Hamilton egyfolytában feltűnik a vörös szőnyegen és a beszélgetős tévéműsorokban. A világ minden pontjára magával viszi a Formula-1 jó hírét, promóterként pedig ennél jobbat el sem tudok képzelni. Nico győzelme jót tenne neki, de a sportág nem profitálna ebből, hiszen nincs nagyon mit írni róla. Olyan bajnokra van szükségünk, mint Lewis

-nyilatkozta a Daily Mailnek a héten a 86. születésnapját ünneplő mogul. A gyomros után azért egy kis simogatást is kiosztott a világbajnoki pontversenyben 26 egységgel vezető németnek:

Rosberg méltó a bajnoki címre, hiszen az idei szezonban eddig ő szerezte a legtöbb pontot, ami bizonyítja, hogy remek munkát végez.

A 31 éves német versenyző már a vasárnapi Mexikói Nagydíjon ünnepelhet, ha elsőként intik le, csapattársa pedig nem végez előrébb a tizedik helynél. Az Amerikai Nagydíjat Hamilton nyerte, Rosberg előtt. Ecclestone mostani nyilatkozata azért is meglepő, mert a brit pilóta nem éppen a puszipajtása, májusban, például, keményen beleszállt a címvédőbe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik