Forma-1

Schumacher titkos álmáról beszélt a menedzsere

Michael Schumachernek 2013 decemberében volt síbaleset, amely során olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy hónapokon át kómában feküdt. A Forma-1 hétszeres világbajnoka 2014 júniusában ébredt fel a kómából, 2014 szeptembere óta pedig svájci otthonában gyógyul.

Sokféle szóbeszéd napvilágot látott már arról, hogy milyen állapotban is van Schumacher, azonban ezek nagy része kacsának bizonyult. Menedzsere, Sabine Kehm szokta cáfolni a pletykákat, többnyire annyit árul el Schumi állapotáról, hogy hosszú út áll előtte.

Sokan kifogásolták már Kehm kurta nyilatkozatait, mondván öntsön végre tiszta vizet a pohárba, a találgatások senkinek sem jók. A Mirror cikke szerint Schumacher menedzsere a napokban elmondta, miért ennyire szűkszavú.

Volt egy hosszabb beszélgetésem Michaellel hónapokkal a síbalesete előtt, amikor azt mondta, el akar tűnni a nyilvánosság elől. Azt hiszem, ez volt a titkos vágya, hogy egy nap ezt megtehesse. Ezért védem most annyira őt és a családját

– mondta Kehm, aki emlékeztetett rá, hogy Schumacher versenyzői karrierje során is távol tudta tartani a magánéletét a sajtótól. Ha épp versenyzett, akkor szívesen állt a mikrofon elé, azonban amikor nyaralt, vagy csak hazament pihenni, akkor „el tudott tűnni” a világ szeme elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik