Forma-1

Hamilton: Csinos nők, zene és koncertek kellenek a Forma-1-be

A barcelonai teszthéten elégedetlenségének adott hangot a Forma-1 világbajnoki címvédője. Mint mondta, a száguldó cirkusz a Super Bowlról vehetne példát – írja a Mirror.

Sok csinos nőnek, zenének és koncerteknek kellene lennie a futamokon. Olyan látványos lehetne, mint a Super Bowl. Istenem, az egy tökéletes esemény!

– ábrándozott Lewis Hamilton.

Fotó: Europress fotóügynökség
Fotó: Europress fotóügynökség

A Forma-1 egy show. A nézőket lenyűgözi a pályán zajló küzdelem. Ők is szeretnék azt csinálni mint mi, de ezek csak illúziók. Ez kicsit olyan, mint mikor az asztronautákat nézzük az űrben: egyikünk sem jár majd soha az űrben.

A kiválóság hozzáfűzte, hiányolja a kiélezett csatákat is a Forma-1-ből.

Nem tudom, mi lehet a megoldás, de sok újítás nem hozta meg a várt eredményt. Úgy gondolom, bevonhatnák a pilótákat a párbeszédekbe. Mi ülünk az autóban és mi érezzük, hogyan tehetnénk még élvezetesebbé a sportágat. Nem hiszem, hogy az időmérő átalakításával változna bármi is.

Alaposan megváltozhat ugyanis az időmérő edzés szabálya: sajtóinformációk szerint Bernie Ecclestone és a csapatfőnökök már megegyeztek erről, s akár a szezonnyitó március 20-i Ausztrál Nagydíjon életbe léphet a módosítás

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik