Forma-1

Megérkezett az újonc és a McLaren-Honda idei járgánya is

A Sauber is megmutatta az új festését, de az első teszten még a tavalyi autóval indulnak.

Vasárnap a Mercedes után további három Forma-1-es istálló is bemutatta a 2016-os idényre tervezett versenyautóját. Először a tavalyi szezonban katasztrofális teljesítményt nyújtó McLaren-Honda rántotta le a leplet az MP-431-re keresztelt autóról.

A legendás istálló autóját a tavalyi évhez hasonlóan Jenson Button és Fernando Alonso vezeti majd. A festést tekintve nincs nagy változás a 2015-ös modellhez képest.

A sorozat újonca, a Haas is a nagyvilág elé tárta VF-16-ot. A Gene Haas által megalapított istálló lesz az első amerikai licenccel induló csapat az F1-ben az 1980-as idény közepén felszámolt Shadow óta. A Ferrari partnereként induló istálló járgányait a francia Romain Grosjean és a mexikói Esteban Gutiérrez vezeti majd.

A harmadik csapat pedig nem más, mint a Sauber. A festés tekintetében nem sok változás történt. A Felipe Nasr, Marcus Ericsson párossal felálló istálló az egyetlen, amely a tavalyi modelljével érkezik Barcelonába, csak a festés lesz új a C34-en. A Sauber csak a március 1-jén kezdődő második teszten veti be új autóját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik