Forma-1

Azt írják, veszélyben Michael Schumacher vagyona

Egy ausztrál lap kiszámolta, mennyibe került eddig a 2013 decemberében síbalesetet szenvedő és hosszú ideig kómában lévő F1-világbajnok rehabilitációja. Sokba.

A australianetworksnews.com cikkének címében – bár kérdőjelet tesz mögé – azt sejteti, hogy Michael Schumacher vagyona közelít a nullához, de állapota egyre jobb.

A lap úgy tudja, a világbajnok házi kezelése hetente 154 ezer dollárba kerül, mivel a család Genfi-tó partján álló villájában nap mint nap 15 főnyi orvos, nővér és egyéb terapeuta ápolja.

Schumachert kilenc hónappal a síbalesete után, tavaly szeptemberben engedték végleg haza a kórházból. A lap azt állítja így eddig a rehabilitáció 15 millió dollárt emésztett fel. Ezzel szemben a mi számításaink szerint 52 x 154 ezer az alig több, mint nyolcmillió dollár…

Az ausztrál lap úgy tudja, a család vagyonát a feleség, Corina Schumacher kezeli jelenleg és az asszony eladta a magánrepülőjüket, valamint egy norvégiai nyaralót is, és ezzel 25 millió dollárt kerestek.

A cikk szerzője, hivatkozva a a Celebrity Net Worth összeállítására le is leplezi a rémhírt, mivel az a pilóta összvagyonát 800 millió dollárra becsüli. A nyolcmillió ennek az egy százaléka, ami azt sejteti, a kezelések korántsem fenyegetik Schumacher családjának vagyonát.

Mint ismert, a Foma-1 hétszeres világbajnoka 2013 december 29-i, franciaországi síbalesetében súlyos fejsérüléseket szenvedett. Jelenlegi állapotáról azt sejtetik, hogy a testsúlya 45 kilogramm, és egyelőre nem tud járni.

Sabine Kehm, a Schumacher-család szóvivője továbbra is csak annyit nyilatkozik, hogy ügyfele jól van, de türelmet kér mindenkitől, hiszen a rehabilitációs időszak nagyon hosszú lesz.

Michael Schumacher balesetéről és rehabilitációjáról további híreket itt talál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik