Forma-1

Elkábították és kirabolták Jenson Buttont

Jenson Button (Array)
Jenson Button (Array)

Nyaralása közben fondorlatos módszerrel rabolták ki a 2009-es Formula–1-es világbajnokot és feleségét.

A dailymail.co.uk rendőrségi információkra hivatkozva úgy tudja, a rablók nappal megfigyelték Buttonék Saint Tropez-i villáját, majd este annak légkondicionálójába altatógázt fújtak. Miközben ők és három szintén ott tartózkodó barátjuk eszméletlen állapotban feküdtek, kényelmesen elvittek minden értékesebb és gyorsan mozdítható tárgyat. Mintegy 300 ezer fontra becsülik a kárt.

A Forma-1 2009-es világbajnokának sajtósa úgy fogalmazott, a legfájdalmasabb felesége, Jessica Michibata jegygyűrűjének elrablása. Ezen nem csodálkozunk, Jenson nem garasoskodott, amikor megvette Jessica gyémántokkal kirakott eljegyzési gyűrűjét, amely 255 ezer fontot ér.

 

Jessica Michibata és a 255 ezer fontos jeggyűrű
Fotó: europress

Amikor felébredtek másnap reggel, akkor vették észre, hogy kastélyt feldúlták, a hálószobában a fiókokat kihúzták, és az eljegyzési gyűrű, amely közvetlenül az elkábult pár fekvőhelye mellett volt, hiányzik. A francia rendőrség szerint az elmúlt öt évben egyre gyakrabban rabolnak a riviérán ezzel a módszerrel.
Button vagyonát 71 millió fontra becsülik és ezzel a harmadik leggazdagabb brit sportoló a Sunday Times Sport Rich 2015-ös listáján.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik