Forma-1

Megindító beszéddel búcsúzott a család Jules Bianchitól

Philippe Bianchi  (Array)
Philippe Bianchi  (Array)

A pilóta szülei úgy érzik, gyermekük bátorsága, ereje örökké támaszuk lesz.

„Végig erősek maradunk; csak érted! A bátorságod, az erőd és a méltóságod örökké velünk marad. Történjék bármi; féljünk, avagy legyünk szomorúak, tudjuk, hogy te mindig itt leszel velünk. Mint mondtad, tudod, hogyan kell megvédeni a te “babáidat”. A hiányod fájdalmas lesz, de tudd, szeretni fogunk. Mindörökké” – így, ezekkel a szavakkal vett búcsút Jules Binchitól családja kedden délelőtt, a nizzai Sainte-Réparate Székesegyházban.

Többek közt Eric Vergne, a Toro Rosso , a brazil Felipe Massa, a Williams és a venezuelai Pastor Maldonado, a Lotus versenyzője vitte a 2015. július 18-án egy nizzai kórházban elhunyt Jules Bianchi, a Marussia csapat francia versenyzőjének koporsóját 

A temetés után az egykori versenyzőtársak összegyültek, hogy együtt emlékezzenek meg Jules-ről. A búcsúztatásról többen is tweet bejegyzésben emlékeztek meg. 

Jules Bianchi tavaly októberben szenvedett súlyos fejsérülést a Japán Nagydíjon bekövetkezett balesetben. November közepéig a jokkaicsi Mei kórház intenzív osztályán ápolták, majd miután képessé vált az önálló légzésre, a nizzai egyetemi kórházba szállították. Megműtötték, majd kómába esett. Haláláról családja szombaton értesítette a nyilvánosságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik