Forma-1

Egy perc nyugta sincs a Schumacher-családnak

michael schumacher (Array)
michael schumacher (Array)

Sabine Kehm, a hétszeres Forma-1-es világbajnok pilóta menedzsere a bulvármédiára panaszkodott.

Kehm a német Spiegel magazinnak adott interjújában arról számolt be, hogy Michael Schumacher genfi otthona környékén folyton hemzsegnek az újságírók. Mindent megtesznek egy jó fotó elkészítéséért, bújkálnak a fák között, de valaki helikopterről próbált kattintani.

“Michael szigorú szabályok szerint él, amiket együtt dolgoztunk ki. Élesen elválasztotta a privát életét a munkájától, és ebből nem engedett. Egy újságírónak sem adta meg a telefonszámát, és egy otthoni sztorit sem osztott meg senkivel” – nyilatkozott Kehm.

 Fotó: Europress fotóügynökség

Hozzátette, a család nagyon nehéz helyzetben van, mert a nap minden pillanatában figyelniük kell a paparazzikra.

“Egy perc nyugtuk sincs, mert folyamatosan szembe kell nézni ezekkel a dolgokkal” – hangsúlyozta.

A menedzser munkáját Felix Damm frankfurti médiajogász segíti. A szakember egyetértett kollégájával, és szerinte is kevesebb teret kell hagyni a sajtónak.

“A privát szférát úgy kell elképzelni, mint egy szigetet, amelyet körbevesz a bulvármédiák tengere. Hirtelen alig tud az ember mozdulni bárhova is, folyamatosan mossák a partjait. És mivel nehéz homokot hozzátenni, az a legjobb megoldás, ha tögtön az elején már kellően magas falakat építünk” – idézi az mcsatorna.hu a jogászt.

A Forma-1 hétszeres bajnoka 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Sokáig mesterséges kómában tartották, és január végén kezdték el fokozatos felébresztését. Azóta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de kérdéses, hogy a rehabilitációs időszak meddig fog tartani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik