Forma-1

Hosszú idő után újra megszólalt Schumacher menedzsere

sabine kehm (Array)
sabine kehm (Array)

Sabine Kehm a Forma-1-es legenda síbalesete óta elóször jelent meg a paddockban.

Ezért teljes a csönd Schumacher körül

Michael Schumacher még 2013. decemberében esett kómábaa, menedzsere pedig azóta egyetlen Forma-1-es Nagydíjon sem tette tiszteletét.

A sorozat megszakadt, ugyanis pénteken nagy meglepetésre feltűnt Barcelonában, mi több, válaszolt is az újságírók kérdéseire. Ez azért is érdekes, mert az elmúlt hónapokban még csak közleményt sem nagyon adtak ki Schumacherről a család nyugalma érdekében.

„Kisebb javulások tapasztalhatóak, de még hosszú út áll előtte. Én is szeretnék több információt adni, pontos orvosi véleményt. De jelenleg nem tudunk diagnózissal szolgálni a jövőre vonatkozóan” – idézi a telesport.hu Kehm nyilatkozatát.

Fotó: Europress fotóügynökség

A menedzser azt is elárulta, minden lehetséges módszerrel igyekeznek megóvni védence privátszféráját.

„Próbálkozások mindig vannak, és minden eszközt bevetnek, beleértve a tavon cirkáló hajókat is. Ez csak növeli a család stresszhelyzetét, ők viszont elkötelezett az iránt, hogy megvédjék a privát szféráját.”

A 45 éves Schumacher 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Sokáig mesterséges kómában tartották, és január végén kezdték el fokozatos felébresztését. Több a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de kérdéses, hogy a rehabilitációs időszak meddig fog tartani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik