Forma-1

Büszke lenne Schumi, ha láthatná lányát

Gina Maria Schumacher (gina maria schumacher, )
Gina Maria Schumacher (gina maria schumacher, )

A 17 éves Gina Maria Schumacher lenyűgözte a nézőket az NRHA European Futurity Horse Show-n.

A hétszeres világbajnok nagyobbik gyermeke westernlovagló. Szerzett már junior világbajnoki címet, korosztályában vezeti a világranglistát és szombat este sikerrel bemutatózott az NRHA European Futurity Horse Show-n – számolt be a dailymail.co.uk.

 Gina Maria Schumacher remekül üli meg a lovat
Fotó: europress 

A riport szerint Gina Maria Schumacher elkápráztatta a a nézőket csinos szabású, sötét westernruhában, hatalmas sötétbarna stetson kalapjában, aki nem mellesleg eljutott a viadal döntőjéig. 

“Már kétszer is együtt készült a kerettel, és lenyűgözött a profizmusa. Fegyelmezetten és szinte hibátlanul lovagol, remekül illik a csapatba” – nyilatkozta  Kay Wienrich, a német westernválogatott kapitánya. 

Michael Schumacher 16 éves fia Mick, autóversenyző, a hétvégén debütál a Forma-4-ben

A hétszeres Forma-1-es világbajnok december 29-én szenvedett síbalesetet, éséletveszélyes fejsérülésekkel szállították kórházba. Schumacher bukósisakja az ütés erejétől kettétörött. Az orvosi stáb szerint sisak nélkül valószínűleg nem élte volna túl a balesetet.

Tavaly februárban az alberville-i ügyészség vizsgálata kimondta senkit sem terhel felelősség a balesetért. a Forma-1-es legendát szeptember közepén szállították haza a család svájci otthonába, ahol továbbra is tucatnyi szakemberből álló egészségügyi stáb kezeli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik