Daniel Ricciardo (daniel ricciardo, )
Forma-1

Csoda, hogy Ricciardo célba ért Bahreinben

Újabb motor füstölt el az ausztrál versenygépében.

Egyelőre nem tűnik úgy, hogy a Red Bull bele tud majd szólni a „nagyok” dolgába a Forma-1 2015-ös szezonjában, az osztrák istállónak ugyanis meggyűlik a baja a Renault-motorokkal.

Vasárnap, a Bahreini Nagydíjon – amit Lewis Hamilton nyert – is kis híján bajba került a csapat ausztrál pilótája, Daniel Ricciardo, akinek elfüstölt a motorja, ugyanakkor hatalmas szerencséjére az utolsó kanyarban történt mindez, így még be tudta vinni a célba a kocsit, ahol aztán azonnal félreállt. Így a hatodik helyen végzett.


Forrás: wtf1.co.uk

„200 méterrel a cél előtt füstölni kezdett, de szerencsére be tudott vele érni a célba. Már nagyban ment a futam utáni tűzijáték, a motor is be akart csatlakozni…” – mondta a verseny után Christian Horner.

A Red Bull csapatvezetője hozzáfűzte, Ricciardo Spanyolországban már a szezonbeli negyedik erőforrását fogja használni. Egy V6-os motort a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj pénteki szabadedzésén veszített el, egyet Kínában, míg a harmadikat vasárnap, Bahreinben.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.