jules bianchi (jules bianchi)
Forma-1

Bianchi lehet, hogy sosem ébred fel

A francia Forma-1-es pilóta édesapja közölte az új híreket.

“Jules továbbra is kómában van. Amíg nem ébred fel, csak annyit tehetünk, hogy várunk. Rengeteg türelemre van szükség, ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy bármikor érkezhet a szörnyű hír a kórházból. Erősnek kell lennünk, ahogy Jules is az. Amíg ilyen állapotban van, az orvosok sem mondhatnak semmit. Lehet, hogy felébred, lehet, hogy nem. Hiszek benne, hogy magához tér, és nem a semmiért küzd” – mondta Philippe Bianchi.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

Az édesapa egyébként hozzátette, pert fontolgatnak, hiszen hiába állapította meg a FIA, hogy senki sem hibázott a baleset pillanatában, mégis kómában fekszik a fia – írja a Nemzeti Sport.

Mint ismert, Bianchi a Japán Nagydíj 42. körében csúszott ki a pályáról, és egy épp mentést végző traktornak ütközött. A 25 esztendős versenyzőn még aznap életmentő műtétet kellett végrehajtani, és állapotát ugyan stabilizálták azóta, agysérülése van.

November végén felébresztették a mesterséges kómából, önállóan lélegzik, de nincs tudatánál.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!