Forma-1

Forma-1: Vettelt tárt karokkal várják a Mercedesnél

Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Sebastian Vettel (lewis hamilton, nico rosberg, sebastian vettel, )
Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Sebastian Vettel (lewis hamilton, nico rosberg, sebastian vettel, )

Ausztráliában tett ígéretéhez híven Nico Rosberg meghívta a ferraris Sebastian Vettelt a Forma-1-es Mercedes istállójába a jövő heti Malajziai Nagydíj előtt.

„Beszéltem Toto Wolff csapatfőnökkel és Paddy Lowe technikai igazgatóval, és belementek. Kedves Seb, várunk Sepangban a péntek 16 órás eligazításon, és ne feledd elhozni a laptopodat!” – üzente Nico Rosberg.

A két német versenyző közül Rosberg második, Sebastian Vettel pedig harmadik lett vasárnap a melbourne-i szezonnyitón – a szintén mercedeses címvédő Lewis Hamilton mögött -, és a dobogón adott interjúk közben előbbi szóvá tette, hogy örülne, ha kicsit szorosabb lenne a verseny.


Fotó: Europress Fotóügynökség

„Tényleg így gondolod? Fél perccel megelőztetek bennünket, és azt szeretnéd, hogy csökkenjen a különbség? Bízol benne, hogy lelassultok?” – értetlenkedett a négyszeres világbajnok Vettel, aki tavaly szerződött a Red Bulltól az olasz csapathoz, majd viccesen hozzátette: a Mercedes nyissa meg mindenki előtt a boxát Malajziában, hogy kiderüljön gyorsaságának a titka.

Rosberg akkor közölte, hogy át fogja hívni a németek főhadiszállására honfitársát, és a két pilóta tréfálkozva meg is egyezett a találkozóban.

Az utóbbi 19 futamból 16 alkalommal a Mercedes pilótái diadalmaskodtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik