Forma-1

F1: Alonso garanciát akar a McLarentől

fernando alonso (fernando alonso)
fernando alonso (fernando alonso)

A spanyol pilótának más az elképzelése a baleset okairól, mint istállójának, ezért biztosítékot vár az autó biztonsága terén.

A McLaren továbbra is állítja, egy széllökés okozta Fernando Alonso mindenképpen furcsa balesetét. Mondjuk, ha elfogadjuk ezt az állítást akkor is komoly a baj, mert egy Forma-1-es autót ne tegyen már arrébb egy fuvallat…

Az utolsó barcelonai tesztnapokon történtek után végképp nem csodálkozunk azon, hogy az istálló sportigazgatója, Eric Boullier szűk két héttel az ausztrál idényrajt előtt elismerte, csapata nem lesz versenyképes. “Nem vagyunk kész, és nem tudom meddig fog tartani ez az állapot, talán hónapokig is” – fogalmazott a sportvezető.

Végül is nem csodálkozunk, hiszen a mai napig kérdések sokaságát fogalmazza meg a nemzetközi média, mert nem tisztázott, mitől is ment falnak Alonso. Az még hagyján, hogy a külvilág felé titkolóznak, de még a spanyol pilótának sem mondanak semmit. Ezért Alonso előbb pontos információt akar a balesete okairól, mert meggyőződése, hogy nem a szél, hanem műszaki probléma okozta azt, majd biztosítékot szeretne, hogy biztonságos a jármű – számolt be a spanyol El Mundo.

Fotó: wri2

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik