Forma-1

Új videó Alonso mentéséről

Fernando Alonso (fernando alonso, )
Fernando Alonso (fernando alonso, )

A McLaren-Honda spanyol versenyzője pár másodpercre elveszítette az eszméletét a vasárnapi balesete után Ron Dennis csapatvezető elmondása szerint.

Mint ismert, vasárnap, a barcelonai tesztelés során balesetet szenvedett Fernando Alonso, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba és csak szerdán engedték haza. A történtek után rengeteg kérdés merült fel, ezek nagy részére pedig még nem kaptunk választ, így a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) is kivizsgálja a dolgot.

Csütörtökön elrajtolt a szezon előtti utolsó tesztelés is, Ron Dennis, a McLaren-Honda csapatfőnöke pedig az újságírók elé állt és közölte, a 33 esztendős spanyol versenyző valóban elveszítette pár másodpercre az eszméletét, miután a falnak csapódott. Hozzátette, most már teljesen jól van Alonso, ám az orvosok döntenek arról, hogy mikor térhet vissza. Az is előfordulhat, hogy kihagyja az idénynyitó Ausztrál Nagydíjat.

Közben napvilágra került egy újabb felvétel, amely a baleset után készült a pilóta mentéséről. Ezen jól látható, hogy tényleg nagy volt a szél a pályán.

Videó – Felvétel a mentésről:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik