Forma-1

TOP5 megválaszolatlan kérdés Alonso balesete kapcsán

fernando alonso (fernando alonso)
fernando alonso (fernando alonso)

A twittert előszeretettel használóegykori Forma-1es sem érti a dolgokat a spanyol pilóta balesete a kórházi "fogvatartása" körül. Felmerül egy rakás kérdés.

Gary Hartstein Schumacher balesetét is végig posztolta és bár állításait gyakran cáfolta a család, mégsem lehet azt mondani, hogy többségében nem volt igaza. Most azért posztolt oldalán, mert úgy érzi, túl sok a titkolózás, a kórházi napok száma ahhoz képest, amit a bennfentesek állítanak.

 

Lényegét tekintve annak ad hangot, hogy valami “bűzlik Alonso barcelonai balesete körül. A spanyol pilóta ugyanis vasárnap óta kórházban van, állítólag egyszerű agyrázkódással kezelik, ami ilyen relatív kis F1-baleset esetén indokolatlannak tűnik számára.

“Nem értem mi van ezzel a “nem is volt balesettel” és a “nem is sérült pilótával”, aki még mindig kórházban van. Többről lehet szó annál, mint amit megosztottak velünk. Az elmondottak ismeretében egyáltalán nem lenne indokolt még most is benn tartani. “Egyre furcsább és furcsább ez az egész.” – fogalmazott Hartstein.

Forrás: Wri2

Megválaszolatlan kérdések Alonso balesete kapcsán:

  • Eric Boullier, a McLaren versenyfőnöke azt állította, egyszerű agyrázkódása van, az összes vizsgálat negatív eredményt hozott és 1-2 nap után hazaengedik Alonsót. De akkor miért van bent még mindig?
  • Alonso mögött Vettel autózott a baleset pillanatában, miért nyilatkozta azt, hogy “furcsa” eset volt?
  • ALonso menedzsere szerint a pilóta az ütközés pillanatában vesztette el az eszméletét, míg az egyik McLaren-szerelő azt nyilatkozta: “A mérnökök még a pályán próbáltak Alonsóval rádión kommunikálni, de ő csak fura hangokat hallatott, majd egy végső nyögés után néma csend lett.” Akkor Alonso mikor is veszítette el az eszméletét?
  • Vajon miért nem hozták még mindig nyilvánosságra az esetről készült pályakamerás, vagy McLaren belső felvételeket?
  • Ralf Bach, a Sport Bild szakírója állítja az FIA tisztviselői nagyon furcsán viselkedtek vasárnap este, holott nem is ők szervezik a tesztelést. Miért?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik